SLOOPAUTO AANMELDEN


Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Je sloopauto verkopen? Kies voor Van je sloopauto af!

Sloopauto’s zijn auto’s die niet meer rijklaar zijn omdat ze onherstelbare schade hebben opgelopen door een ongeval, waarvan de lijst met gebreken of schade erg lang is, of die een zeer hoge leeftijd hebben bereikt. Als de auto als sloopklaar wordt beschouwd, zien de meeste bestuurders dan maar één optie: autoverwijdering op de schroothoop. In feite zijn de meeste van deze auto’s meer dan schroot, in sommige gevallen is zelfs een winstgevende verkoop mogelijk. Waarom moeilijk doen om u auto die in zeer slechte staat verkeerd te verkopen via een marktplaats, of een autoscout advertentie? Geen één particulier is geinteresseerd om uw auto die rijp is voor de sloop te kopen. Bespaar u de moeite en biedt uw sloopauto direct aan bij de nummer 1 sloopauto inkoop specialist van Nederland.

Een auto die niet meer rijdt, door een ongeval total-loss is verklaard of waarvan de reparaties vele malen hoger zijn dan de dagwaarde van de auto zijn eigenlijk sloopauto’s/
Echter in iedere auto zitten onderdelen die hergebruikt kunnen worden en gerecycled kunnen worden. Daarnaast moet een sloopauto op en milieuvriendelijke manier worden verwerkt. Genoeg redenen om je sloopauto bij Van je sloopauto af aan te bieden. Lees snel verder hoe wij je helpen met het afvoeren van je sloopauto en hoe jij er nog een leuk bedrag aan overhoudt.

Als eerste meldt je je auto aan via onze website, of als je dat makkelijker vindt dan bel je ons direct op. We zullen je enkele vragen stellen over de auto zoals het merk, type, bouwjaar en de plaats waar je auto op dit moment staat. Sta je met autopech langs de snelweg of heb je een ongeluk gehad dan moeten we natuurlijk snel kunnen schakelen. Aan de hand van de gegevens geven we een vrijblijvende waarde voor je auto. Hierin zitten tevens alle kosten voor het afvoeren van je auto en het vrijwaren van je auto. Met dit vrijwaringsbewijs kun jij je verzekering opzeggen en hoef je geen wegenbelasting meer te betalen.


Je vraagt je nu af, wie koopt mijn sloopauto tegen eerlijke voorwaarden? En wie biedt mij de beste service, een eerlijke prijs en een professionele autotaxatie bij het kopen van een auto?
Wie is betrouwbaar in het verkoopproces en koopt gemakkelijk mijn gebruikte auto met motorschade, ongevalsschade of in slechte staat? Uw auto laten slopen hoeft niet de enige optie te zijn voor autobezitters. Immense kosten voor de verwijdering van een sloopauto hoeven ook niet te worden betaald – als u nu contact opneemt met onze auto inkopers krijgt u direct gratis advies van onze auto-expert. Wij kopen je sloopauto!


Van je sloopauto af werkt in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en onze sloopauto inkoop is vakkundig en efficiënt georganiseerd, zodat u snel en kosteloos van uw beschadigde auto af kunt komen. Een extreem hoge leeftijd, roestvlekken, deuken, krassen op de auto, defecte remmen of motorschade – de lijst met redenen voor autosloop is lang. Toch bieden wij u de mogelijkheid om uw defecte voertuig te verkopen. Spaar jezelf het geld voor het bewijs van recycling van een erkende autosloop – alleen dan is de ontmanteling van je gebruikte auto legaal – en besluit nu om je afgeleefde tweedehands auto nog een kans te geven door hem als sloopauto te verkopen. In plaats van geld te betalen voor verwijdering, moet u ons uw sloopauto te koop aanbieden en, afhankelijk van de staat van het voertuig, toch een mogelijk restwaardebedrag ontvangen. Auto-experts bepalen de waarde van de auto en kopen de sloopauto vervolgens direct. Wij garanderen een aankoopzekerheid voor alle automerken en elk model in elke staat en bieden u het best mogelijke aankoopaanbod, want met vanjesloopautoaf.nl heeft u een professioneel occasionbedrijf gevonden.

Hoe werkt de autoverkoop bij vanjesloopautoaf.nl precies? Eerst wordt uw auto online beoordeeld. Op basis van het merk zoals Volkswagen, Toyota, Skoda, Opel, Ford, BMW of Audi,
het model, het voertuigtype en het jaar van eerste registratie wordt de gemiddelde restwaarde statistisch berekend. De omvang van het waardeverlies van ongevalsauto’s of de waardestijging als gevolg van speciale apparatuur wordt individueel verduidelijkt door een specialist.

Boek hiervoor een afspraak. We werken in heel Nederland, of het nu in Groningen, Leeuwarden, Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, venlo of Maastricht is, dus zeker ook bij jou in de buurt.
Zodra de waarde vaststaat, ontvangt u uw aankoopofferte. Zelfs als onze experts altijd proberen om u een zo eerlijk mogelijke prijs voor uw sloopauto te geven, kan er geen restwaarde zijn als gevolg van extreem ernstige schade (bijvoorbeeld aan de motor of elektronica).

Toch besparen wij u hoge verwijderingskosten en verzorgen wij kosteloos de uitschrijving bij het registratiekantoor.
Ons doel is om u een zo vlot mogelijke afvoer van uw gebruikte voertuig te bieden door onze aankoop van sloopauto’s en, idealiter, om een paar euro uit te keren voor uw sloopauto.
U profiteert van een snelle bankoverschrijving, omdat een contante betaling wordt kwijtgescholden vanwege het hoge risico. Gebruik onze sloopauto aankoop om gratis van uw oude gebruikte auto of uw ongevalsvoertuig af te komen.

Wij zijn uw nummer 1 in de sloopauto aankoop
Talloze auto’s rijden over de Nederlandse wegen, die het kritieke punt al lang geleden lijken te hebben bereikt. Van je sloopauto af koopt elk voertuig, of het nu gaat om een kleine auto, een middenklasse auto, een off-road voertuig of een camper. Het maakt niet uit in welke staat uw gebruikte auto zich bevindt, wij bieden altijd de best mogelijke gebruikte autoprijs voor uw sloopauto, snelle betaling en ongecompliceerde verwerking in slechts 24 uur. Wilt u uw oude of beschadigde auto laten slopen? Maar heb je de hoop op een bepaalde restwaarde nog niet opgegeven en vraag je je af wie een sloopauto koopt?
De experts helpen u graag om te bepalen of en hoeveel restwaarde uw gebruikte voertuig nog heeft in de sloopautoaankoop. Ontdek nu wat je oude auto nog waard is.

Waarom zakendoen met Vanjesloopautoaf.nl?

Vanjesloopautaf.nl koopt ook auto’s met schade, auto’s die defecten hebben opgelopen of waarvan de APK verstreken is. Je ontvangt een eerlijke prijs voor de auto. Ben je op zoek naar een auto inkoopcentrale die goed te bereiken is? Ook dan zit je goed: deze ligt namelijk centraal in het land. Je auto aanmelden kan 24 uur per dag. Je ontvangt meteen geld en een vrijwaringsbewijs van RDW. Tot slot beroept Vanjesloopautoaf.nl zich op zijn duidelijke communicatie.

Voordelen van je sloopauto verkopen bij vansloopautoaf.nl

Bij vansloopautoaf.nl verkoop je een sloopauto zonder gedoe, wij zorgen voor een goed bod!

Je autowrak snel en eenvoudig aanbieden

Het verkopen van een autowrak een groot, onhandig karwei? Welnee: bij Vanjesloopauto.af is het zo gepiept. Als je een belletje pleegt, krijg je een professionele inkoper te spreken. Die vraagt je naar je wensen en brengt je situatie beter in kaart. Op basis van de informatie die je over je auto geeft, doet Vanjesloopautoaf.nl een bod. Dit bod is uiteraard geheel vrijblijvend: je bepaalt zelf of je met ons in zee gaat of niet. Je auto nog sneller van de hand doen?

Online aanmelden gaat nog sneller

De snelste manier om je autowrak van de hand te doen is door deze online bij je aan te melden. De basisgegevens van de auto staan dan al in ons systeem, waardoor het gesprek over de telefoon nog vlotter kan verlopen: we kunnen in meer detail ingaan op de details voor ophaal en de berekening van de verkoopprijs. Vul je het aanmeldformulier in, dan verrichten wij onderzoek naar de mogelijkheden. Binnen een kwartier zal er contact met je worden opgenomen en ontvang je aanvullende informatie. Onze aanbieding voor de auto is vrijblijvend.

Wat is een RDW-vrijwaring?

Voor het verkopen van je auto zijn bijbehorende papieren nodig. Behalve de auto zelf moet namelijk ook het kenteken worden overgedragen. Dat gebeurt door middel van een officieel vrijwaringsdocument. Vanjesloopautoaf.nl is een bedrijf dat RDW-erkend is, waardoor je bij verkoop meteen over een officiële RDW-vrijwaring beschikt. Ook dit bespaart je onnodige stappen.

Hoe vindt de betaling plaats?

Heb je ervoor gekozen de auto op te laten halen? Dan rekenen we direct af wanneer we de auto komen ophalen. Je bent gelijk van de zorgen af. Het afgesproken bedrag kun je contact ontvangen. Indien je het geld liever direct op je bankrekening ziet verschijnen, dan kan dat ook.

Werkwijze Vanjesloopautoaf.nl

De werkwijze bestaat pakweg uit drie verschillende stappen:
1. Stap één: de bal ligt hier nog bij jou. Je neemt telefonisch contact op met één van de inkopers en bespreekt je wensen. Het offerteformulier wordt digitaal ingevuld. Op basis van de door jou gegeven informatie wordt een goede, eerlijke prijs voor de auto bepaald. Je kunt ervoor kiezen het online offerteformulier op de website in te vullen. In dat geval zal er in het kwartier contact worden opgenomen met een voorlopige prijs.

2. Er wordt een afspraak gemaakt bij de auto inkoopcentrale te Soest, zodra er een overeenstemming is bereikt. De afspraak wordt ingepland en uw auto wordt professioneel geschouwd. Op basis van het onderzoek wordt een definitieve prijs bepaald.

3. Na de controle van de auto ontvang je direct je geld. Komt de staat van de auto echt overeen met de door ons ontvangen informatie? Dan krijg je direct het geld dat voor de verkoop is afgesproken. Je krijgt je geld contact of via een bankoverschrijving. Daarnaast zul je een gratis vrijwaringsbewijs ontvangen. Het enige dat je nog hoeft te doen, is het vrijwaringsbewijs naar de verzekering sturen (als geen andere auto in de plaats komt).

Achtergrond: Vanjesloopautoaf.nl

Vanjesloopautoaf.nl is een autobedrijf uit Amersfoort (centraal in het land), van goede reputatie. De centrale ligging maakt ons voor vrijwel iedereen goed bereikbaar. Dag in dag uit gaan we op zoek naar zowel bedrijven als particulieren die hun wagenpark of auto aan ons willen verkopen. We hebben jarenlange ervaring en weten hoe we snel moeten schakelen. Voor jou houdt dat alleen maar voordelen in: betrouwbare en snelle afhandeling van verkoop.